Tevredenheidsonderzoek

Na het afsluiten van uw behandeling kunt u per mail een vragenlijst verwachten. Deze lijst wordt automatisch gegenereerd, nadat uw dossier gesloten is. Uw respons blijft geheel anoniem. De retourinformatie over de praktijk geeft ons een goed inzicht over wat u ervaren hebt tijdens de behandelingen. Hierdoor kan ik mijn service aan u verbeteren en u nog beter van dienst zijn.

Hieronder vindt u een aantal reacties van patiënten.

***

Boven verwachting, aangezien ik al door div. behandelaars als uitbehandeld was gekwalificeerd.  Mw. M. van der Steen heeft bewezen dat dat zij mij wel kon helpen. Zij wist feilloos wat er aan de hand was en heeft mij van mijn klachten afgeholpen.

***

Ik had beperkingen in mijn schouder en rug ik hoopte dat mevr. van der Steen dit kon verhelpen en dat is haar gelukt. Dus van mij krijgt ze een dikke 10

***

Ik ben zelfs in het buitenland geweest voor mijn klachten en heb ook hier in Nederland heel wat zogenaamde goede therapeuten heb gehad, maar men heeft mij niet van mijn klachten kunnen afhelpen. Ik ben wat mijn probleem betreft dus aardig ervaren en kan met zekerheid zeggen dat mw. Van der Steen met kop en schouders boven iedereen uitsteekt. Ik ben tenslotte na al die jaren van mijn klachten af. Ongelooflijk maar waar!