komtgoed-02.jpg

Machteld van der steen

Opleidingen:

- HBO Fysiotherapie

- Orthopedisch Manuele Therapie: hierbij kijken we naar alle klachten van het bewegingsapparaat. De therapiesessie is gericht op het vaststellen van de oorzaak van de klacht, herstel en preventie.

- Crafta: deze specialisatie houdt zich bezig met stoornissen in functioneren in de kaak, schedel, nek en het gezicht. Hierbij horen klachten zoals niet kunnen focussen, balansverstoringen, wazig zien, oorsuizen etc.

- Dry Needling

- Orthomoleculaire geneeskunde: energie, voeding, stress en bewegen spelen een rol om gezond en fit te worden cq te blijven. Leefstijladviezen, voedings- adviezen en -supplementen kunnen een deel van de behandeling zijn.

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een workshop "Fit voor de dag". In deze workshop houden we ons bezig met de "beste 6 dokters" voor jezelf, op weg naar een positieve gezondheid.

Daarnaast werk ik samen met meerdere collega's in een multidisciplinair team voor patiënten met letselschade, whiplash, stress en chronische pijn. Kijk hiervoor op www.multidisciplinairetraining.nl .

Big registratie: 09035100504

 
Marianne.jpg

Marianne Egberts

Mag ik me even voorstellen………….

Hallo, mijn naam is Marianne Egberts. Van jongs af aan sport ik graag. Ik ben jarenlang actief geweest op het voetbalveld en heb een bijzondere interesse in het bewegen van het menselijk lichaam. Daarom ben ik fysiotherapie gaan studeren in Groningen. Tijdens deze opleiding heb ik de keuzespecialisatie sport gevolgd. Een jaar na het afronden van deze studie ben ik gestart met de Master Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgerond. Tevens heb ik de cursus Dry Needling gevolgd. De afgelopen 2 jaar heb ik mij verdiept in de specialisatie Handtherapie (opleiding afgerond) en de Haptonomie (i.o.).

Big registratie: 39067010304

 
Paulien.jpg

Paulien Arendz

Fysiotherapeut, Medical Taping, Redcord trainer, COPD en Hartrevalidatie

Mijn naam is Paulien Arendz, ik ben 24 jaar.
Mijn hobby's zijn voetballen, paardrijden en hardlopen.
Vanwege mijn interesse in sport en het menselijk lichaam ben ik fysiotherapie gaan studeren aan de Hanzehogeschool Groningen.
In 2016 ben ik afgestudeerd en ben ik een jaar werkzaam geweest in een ziekenhuis.
Sinds september 2017 ben ik werkzaam, bij AAfysio en Kliniek Komt Goed In Bergum.
Inmiddels heb ik verschillende cursussen gedaan. Onder andere medical taping, motivational interviewing en redcord therapie.
Ik ben op woensdag en vrijdag werkzaam in de praktijk van Kliniek Komt Goed.

Big registratie: 29921233204

 
mathilde.jpg

Mathilde van der Zee

Mijn naam is Mathilde van der Zee-Bosma. Ik ben een geboren en getogen Garypster en sinds april 2015 op de maandag- en woensdagochtend te vinden in de praktijk van Kliniek KOMT goed! Hier verricht ik allerlei administratieve werkzaamheden, plan ik afspraken in en beantwoord ik de telefoon. Naast dit werk ben ik ook 1 dag per week te vinden op de afdeling Verkoop Binnendienst van Bakkerij van der Zee in Garyp. Met mijn HBO opleiding Leisure Management (Leeuwarden) en de post HBO studie Marketing en Administratie op zak, heb ik een aantal jaren als Assistent Manager op een bungalowpark in Oost Groningen gewerkt. Daarna ben ik in 1999 als Office Manager bij Bakkerij van der Zee in dienst gekomen. Toen de kinderen kwamen ben ik minder gaan werken. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op het korfbalveld.