Kwaliteitsregister

Kliniek KOMT goed is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Alle medewerkers zijn BIG geregistreerd en voldoen aan de eisen van het Centraal Kwaliteits Register en/of het specialisten register.

Daarnaast is kliniek KOMT goed tevens lid van de Cranio Faciale Therapeuten Academie (CRAFTA) en PARVA. Parva Fysionetwerk is een netwerk van kleinschalige fysiotherapiepraktijken in het noorden van het land. In de aangesloten praktijken staan betrokkenheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit voorop. Een grote groep patiƫnten kiest bewust voor een kleinschalige praktijk, omdat ze zich hier meer op hun gemak voelen dan in een grote praktijk. Ook het feit dat ze behandeld worden door een vaste therapeut is voor hen een pre. Wij denken dat dit persoonlijke contact het slagen van de therapie ten goede komt.

Kleinschalige praktijken hebben vaak een specialistische functie. Mensen worden specifiek verwezen vanwege bewezen specialistische kennis en ervaring. De praktijken die aangesloten zijn bij Parva, zijn bereid tot samenwerking met collega's. Het netwerk speelt hierbij een belangrijke rol.