K O M T  G O E D!

Kliniek voor Orthopedisch Manuele en Craniofaciaal Therapie

KOMT goed! Is de naam van mijn kliniek voor Orthopedisch Manuele Therapie in Burgum.

KOMT goed! staat voor onze werkfilosofie: uw klachten en uw pijn zijn bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

Op deze website kunt u lezen waarvoor u bij ons terecht kunt en wat wij voor u kunnen betekenen.

De term "Fit voor de dag" en de ontwikkeling van mijn vak staan centraal in mijn professionele leven. Gezond zijn betekent goed kunnen functioneren in het dagelijks leven met voldoende energie om te kunnen herstellen, te ontwikkelen en je eigen regie te kunnen voeren. In mijn werkwijze streef ik naar optimale gezondheid van de patiĆ«nt en daarbij maak ik gebruik van  mijn jarenlange ervaring, toewijding en enthousiasme gesteund door een breed opleidingsniveau en een groot netwerk van zorgprofessionals.

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een workshop "Fit voor de dag". In deze workshop houden we ons bezig met de "beste 6 dokters" voor jezelf, op weg naar een positieve gezondheid.

Daarnaast werk ik samen met meerdere collega's in een multidisciplinair team voor patiƫnten met letselschade, whiplash en chronische pijn. Kijk hiervoor op www.multidisciplinairetraining.nl .

Door de opgebouwde expertise heb ik de beschikking over een groot netwerk. Daarnaast is er veel contact met zorg in de regio en voorziet de kliniek in multidisciplinaire zorg.

Ik ontmoet u graag in onze praktijk.

Machteld van der Steen